Agenda

Kaarten zijn te reserveren bij het Posthuis theater tot de vrijdag voor het concert tot 15.00 uur,
daarna kunt u mailen naar: mp.hemminga@gmail.com om alsnog te reserveren

Seizoen 2022-2023
16 april 2023 : Lenny Kuhr

Seizoen 2023-2024
8 oktober 2023: Roon Staal

Lenny Kuhr

Foto: Rob Beckers

Zondag 16 april 2023 om 15.00 uur
Entreeprijs € 20,- incl. pauzedrankje
vvk: www.posthuistheater.nl of tel. 0513-619494

Lenny zingt uit haar grote en levendige oeuvre. De kers op deze taart is het album dat eind januari 2022 op het label Excelsior wordt uitgebracht met als titel: Lenny Kuhr
Een album waarop ze uit haar comfort zone is getreden met verrassende resultaten. Met nieuw werk van haarzelf en met werk dat collega’s speciaal voor haar schreven. Onder andere Stef Bos, Spinvis Elke Vierveijzer en Lenny’s dochter Daphna.
Zelf zegt Lenny over het theaterprogramma dat ze uit eerder werk en uit haar nieuwe album heeft gedestilleerd: Ik heb eens gezegd ‘een lied is een compacte energie van een ongrijpbaar gegeven,’ en nog altijd verbaast het mij dat het lied mij steeds weer weet te vinden. Misschien omdat ik zo’n dankbare ontvanger ben. Het is de mooiste en levendigste kunstvorm die ik ken.
Het lied vertolkt gevoelens van het benoembare en onbenoembare op oneindig veel manieren. Het vertelt van jou en mij. Over onze existentie en dat wat zich daarin afspeelt.
Het is een feest om weer te kunnen spelen na een tijd van pas op de plaats, lockdowns en steeds veranderende maatregelen. Mijn kompanen Mischa Kool op bas en Reinier Voet op gitaar en ik hebben jullie gemist. 
Tijdens ons optreden communiceren we met jullie door middel van de liedjes. We kennen en herkennen elkaar; jij en ik. En we zijn weer samen. En dat vieren we op de plek waar wij samen zijn.

Roon Staal
8 oktober 2023 om 15.00 uur

Nadere informatie over Roon Staal volgt nog