Agenda

Programmaoverzicht 2017:                                                                                      

zo 1 oktober, 15.30 uur Gurbe Douwstra                                                                          De Drachtster singer-songwriter Gurbe Douwstra brengt in een solo-optreden de mooiste liedjes uit zijn repertoire. Kaarten: https://www.posthuistheater.nl

    https://www.posthuistheater.nl        

 

zo 15 oktober, 15.00 uur Roon Staal                                                                                               Zijn muziek laat zich omschrijven als warm, integer en levensbeschouwelijk en staat garant voor warme sfeervolle concerten.                                                                                                                                                 

zo 12 november, 15.30 uur Basson Continuo                                                                   Marjolein Wielinga op fagot en Pieter Rynja op orgel/clavecimbel brengen een prachtig en afwisselend programma met muziek uit de renaissance tot en met hedendaagse muziek.

zo 26 november, 15.30 uur Het Byzantijns Mannenkoor Friesland Het Byzantijns Mannenkoor Friesland, een a capella koor, heeft als repertoire hoofdzakelijk Russisch-Orthodoxe kerkmuziek en volksliederen uit Oost-Europese landen. Het staat bekend om de diepe mannenstemmen en de unieke klankkleur van de melodieën. Klinkt verrassend in deze kerk met de bijzondere akoestiek.

zo 10 december, 15.30 uur A Celtic Christmas door Merain Sfeervol, warm en vrolijk met een vleugje mystiek: zo is het Keltische kerstconcert van Merain! Op het programma staan de mooiste kerstliederen en melodieën van: Ierland, Engeland, Schotland en Wales.          logo-SAFT